Kirjautuminen | Rekisteröidy |

SFNET.FI | Ryhmä: sfnet.harrastus.ruoka+juoma


Re: Porsaan sisäfile uunissa

<(Kirjoittanut Rolf Moberg <user@example.net> [13:47] 3.9.2005)>
Petri E. wrote:
> (tavallinen) lämpötila ja paistoaika. Arvelisin, että 200 astetta ja 15 
> minuuttia, mutta kaipaisin joltakulta varmistusta asiaan ettei mene hyvä 

Ei varmasti riitä.
Meillä tehdään usein Pirkka.comin reseptin mukaan sisätiedostoa, jossa 
on kuorrutus. Ensin paistinpannulla ruskistus ja sitten uuniin. 
Paistoaika 1 tunti, josta neljännes 200C ja kolme varttia 175C, folion alla.

Rolf

-- 
Vastatessasi viestiini, ole hyvä ja:
- lainaa vain oleelliset rivit, poista ylimääräiset
- kirjoita vastauksesi kommentoimasi kohdan jälkeen

Kaikki otsaketiedot | Otsaketietojen selitykset
Tarkista osoitteen user@example.net toiminta
- Porsaan sisäfile uunissa - Petri E.
 03.09.2005
   }Re: Porsaan sisäfile uunissa - Rolf Moberg <<<<<< 03.09.2005
   |  \Re: Porsaan sisäfile uunissa - Pasi Pikkupeura 03.09.2005
   |     }Re: Porsaan sisäfile uunissa - Rolf Moberg 03.09.2005
   |     |  \Re: Porsaan sisäfile uunissa - Pasi Pikkupeura 03.09.2005
   |     |     \Re: Porsaan sisäfile uunissa - Rolf Moberg 03.09.2005
   |     }Re: Porsaan sisäfile uunissa - Mika Latokartano 03.09.2005
   |     |  }Re: Porsaan sisäfile uunissa - [nimetön] 04.09.2005
   |     |  \Re: Porsaan sisäfile uunissa - Mika Iisakkila 04.09.2005
   |     |     \Re: Porsaan sisäfile uunissa - Pasi Pikkupeura 04.09.2005
   |     \Re: Porsaan sisäfile uunissa - Petri E. 04.09.2005
   }Re: Porsaan sisäfile uunissa - Moocher 04.09.2005
   \Re: Porsaan sisäfile uunissa - heli 09.09.2005